Vi listar den bästa naturliga hudvården

Av Youty Staff
2022-05-31 15:18:00
Inspiration

Är du på jakt efter de allra bästa hudvårdsprodukterna, som dessutom är veganska, ekologiska och skapade med miljön i åtanke? Då har du kommit helt rätt. Här går vi igenom några av våra hållbara favoritmärken och produkterna du bör hålla ett extra öga på just nu.

The ordinary

The Ordinary är kanske främst kända för att ge fantastiska resultat, men visste du att produkterna är helt cruelty free och veganska? Det här är ett toppenmärke för dig som är ute efter vegansk hudvård som ger effekt. Skräddarsy en rutin som passar just din hudtyp och din hud kommer att tacka dig.

The Ordinary Top Picks:

Lumene

Lumene är ett Finskt makeup- och hudvårdsmärke som värnar lite extra om vår miljö. Här kombineras det bästa av naturliga ingredienser med innovativ vetenskap för att ge så bra resultat som möjligt. Hela sortimentet är cruelty-free och merparten av utbudet är även veganskt. 

Lumene Top Picks:

Maria Åkerberg

Maria Åkerberg jobbar mot ett mer hållbart samhälle och producerar hudvårdsprodukter med rena, genuina och ekologiska ingredienser. Här finner du vegansk hud- och kroppsvård som passar alla olika hudtyper. Varumärket har också produkter speciellt anpassade för de allra minsta. 

Maria Åkerberg Top Picks:

MOSSA

MOSSA är ett skönhetsmärke som hämtar sin inspiration och sitt rena, naturliga innehåll från de baltiska skogarna. Med antioxidanter och vitaminrika ingredienser såsom hjortron, björnbär, nypon och lingon ger produkterna dig en balanserad och välmående hud full av lyster. MOSSA är eko-certifierat och 100% veganskt. 

MOSSA Top Picks:

Klairs

K-beauty-märket Klairs har gjort sig känt världen över för sin hudvård. Här ligger fokus på kvalitet och inte kvantitet, där varje produkt är framtagen med mycket kärlek och omtanke. Klairs produkter är helt veganska, cruelty-free och certiferade av PETA och Vegan Society.

Klairs Top Picks:

Upptäck mer

Hudvård

Youty Staff