Välkommen till Youty – en toppdestination för skönhet och hälsa inom Norden, där hållbara emballage, produkter av hög kvalitet och bra priser står i centrum.

Introducing Youty.

Youty är en nordisk skönhets- och hälsodestination som erbjuder över 25 000 unika produkter. Vi är därför säkra på att vi har några beauty-treats för de allra flesta, inklusive dig. Det är nämligen viktigt för oss att alla känner sig välkomna här. I Youty-klubben ska alla kunna vara sig själva, och vara stolta över det! Vi hoppas att vi kan inspirera dig till att gå din egen väg, och att vi har utvecklat en plattform där vi kan hjälpa dig att både känna dig, och se ut, som ditt bästa jag!

Beauty from the inside out.

På Youty ser vi på skönhet ur ett holistiskt perspektiv. Vi tror på att värderingar, beteende och utstrålning återspeglas i hur vi ser ut. När vi mår bra, så ser vi också bra ut. 

Hos oss finner du ett stort utbud av varumärken och produkter, med allt från kosttillskott och smink till hudvård, parfymer och accessoarer. Vårt sortiment utvecklas och växer ständigt med ännu fler produkter för att kunna täcka alla dina skönhetsbehov. Från insidan ut. Vi har hundratals varumärken, både inom premiumsegment men också spännande uppstickare och nykomlingar. Här hittar du produkter som ger dig en exklusiv känsla av lyx, K-beauty-produkter och såklart även välkända, omtalade klassiker. Utforska vårt sortiment från Clarins, Dermalogica, MoroccanOil, Olaplex, Filorga, SENSAI, Yves Saint Laurent, Lancôme, Estée Lauder och många, många fler. 

Be full of yourself, 'cause we are.

Vårt främst mål är att inspirera dig till att våga gå din egen väg, och att du känner dig vacker när du gör det. Vi tycker det är viktigt att fira mångfald och tror på att normerna som omger skönhetsbranschen behöver utmanas. När du besöker Youty ska du känna dig stärkt och fylld av energi. Men viktigast av allt – du ska känna att du hör hemma här.

We think big. And small.

Vi tror att både stora och små initiativ gör skillnad. Genom att ifrågasätta alla steg i våra processer, från val av leverantörer till paketering och fraktsätt, arbetar vi mot att minska vår miljöpåverkan. 

Med vårt initiativ “No Air E-commerce” har vi reducerat vår transport med 300 lastbilar per år. I tillägg till det har vi minskat användandet av plast med fem ton, och donerat mer än 1,5 miljoner kronor till WWF och deras arbetare för ett renare hav.

Läs mer